Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
diabetes mellitusKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Esenciální mastné kyseliny v potravinách a potravinových doplňcích v ČR
(Roman MIKŠÍK)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jefx5j// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Mastné kyseliny v různých druzích potravin
(Dana JELÍNKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7n1jza// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Význam syntázy mastných kyselin v působení dietetických mastných kyselin na epiteliální buňky tlustého střeva
(Jana Bogorová)2014, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/haoun/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Studium molekulárnich procesů spojených s rozvojem hyperglykemického poškození u diabetes mellitus
(Anna Pleskačová)2019, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/lf72e/ | Lékařská chemie a biochemie (čtyřleté) / Lékařská chemie a biochemie | Práce na příbuzné téma