Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Analýza

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

CSR in rural areas: The case of SMEs in Central Bohemian Region
 (Šárka Nováková)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/76827 | Ekonomika a management / International Management | Práce na příbuzné téma

Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
 (Barbora Ryšavá)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/r6hlc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Social media and its role in gastronomy
 (Aleksandra Tolstykh)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/82830 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
 (Eliška Krchovová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/fsnqb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení
 (Klára Jobová)

2022, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/unvej/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
 (Eva Roupcova)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15322/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Gastronomické služby v nákupních centrech
 (Slobodan Ubović)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13668/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využití gastronomie v destinačním managementu - vývoj gastronomických zařízení po sametové revoluci v Praze
 (Pavel Kamarýt)

2019, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB11220 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

ZHODNOCENÍ ÚROVNĚ PROVOZŮ GASTRONOMICKÝCH ZAŘÍZENÍ VE VYBRANÝCH
 (Veronika Chmelíčková)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/s44t9l/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji
 (Jan Bednář)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10975/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma