Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
historie cokoladyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii
(Katsiaryna Ivanova)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12261/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
(Veronika Svejkovská)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Čokolády se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných látek.
(Karolína Nováková)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z0ydbu// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Spotřebitelské chování při nákupu čokolády
(Ivana Vojtíšková)2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//r601s5// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma
Uplatnění čokolády v potravinářských výrobách
(Simona Kahlichová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dobou4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Význam čokolády pro výživu a zdraví člověka
(Martina HRÁDKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//atnut5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Využití čokolády v moderní gastronomii.
(Lenka MLČÁKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yrw06q// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Čokoláda jako jedna z preferovaných potravin
(Karolína ČAMPULOVÁ)2018, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//hhckq2// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Čokoláda a její složení
(Lucie Kaňová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//klg0sw// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Čokoláda - Výukový text tématického celku kakao a čokoláda
(Markéta Chelíková)2008, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/cnk38/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma