Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kombinace potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Praktické využití netradičních kombinací potravin v gastronomii
(Pavel PLOCHÝ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ouhk67// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
DOPRAVA POTRAVIN A PODMÍNKY PRO JEJÍ REALIZACI
(Žaneta Flöhslerová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/ju95t6/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Využití vysokoúčinné kapalinové chromatografie ve spojení s hmotnostní spektrometrií v analýze potravin
(Filip Zatloukal)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jrv76x// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Metody mikrobiální dekontaminace potravin
(Kamila VLKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//84crr2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití inteligentních a aktivních balících systémů v balení potravin
(Radek TOBOLÍK)2005, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nl6bv1// | Chemie a technologie materiálů / | Práce na příbuzné téma