Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

culinary

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic
 (Eliška Beránková)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/stjpm/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Kulinárske dedičstvo vybraného regiónu
 (Lenka Zagrapanová)

2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/kgudf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Kulinářské tradice Těšínska a jejich uplatnění v současné gastronomii
 (Barbora Lukášová)

2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/ckhp1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Kulinární tradice v gastronomii na Chebsku
 (Markéta Vaštová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/cce86/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Atraktivita destinací cestovního ruchu v Evropské unii ve vazbě na rozvoj kulinářského cestovního ruchu
 (Iryna Chernenko)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/tx1rp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Deverbatívne odvodeniny pre názvy činností v kulinárstve vo fínskom a slovenskom jazyku
 (Pavlína Kmeťková)

2014, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/tfa8g/ | Filologie / Baltistika | Práce na příbuzné téma

Víno a jeho role v české kulinářské kultuře
 (Kateřina Tollingerová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/bu5s1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Role vína v české kulinární kultuře
 (Veronika Tučková)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/xwk6b/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Gastronomické festivaly jako součást české kulinární tradice
 (Markéta Sikorová)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/otbcz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Role kulinářských festivalů v dědictví české gastronomie
 (Nikola Janíková)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/ysabv/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)