Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ŘasyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidační aktivita česneku
(Barbora Kodovská)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m08qlx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Polyfenolický profil a antioxidační aktivita netradičních müsli směsí
(Barbora Savarová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h5wse8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Struktura antioxidantů a antioxidační aktivita cideru
(Tereza KOVÁČOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nwgvqi// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita vybraných druhů kdoulí
(Magdaléna ZAVADILOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jtm2ye// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma