Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Řasy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Antioxidační aktivita česneku
 (Barbora Kodovská)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//m08qlx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Polyfenolický profil a antioxidační aktivita netradičních müsli směsí
 (Barbora Savarová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h5wse8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Struktura antioxidantů a antioxidační aktivita cideru
 (Tereza KOVÁČOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nwgvqi// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita vybraných druhů kdoulí
 (Magdaléna ZAVADILOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jtm2ye// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma