Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

chráněná označení

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Potraviny s chráněným označením původu a s chráněným zeměpisným označením původem z krajů střední Francie (Franche-Comté, Poitou-Charentes, Limousin, Centre, Bourgogne, Pays de la Loire, Ile-de-France).
 (Petra KOVANDOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ahk8o1// | Filologie / Francouzský jazyk pro evropský a mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma

Marketing of the Guimaras island (Philippines) concerning mango as a symbol of the region
 (Tadeáš Hrušovský)

2020, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qjysvd// | Mezinárodní teritoriální studia / Mezinárodní rozvojová studia | Práce na příbuzné téma

Význam a výskyt konzervantů ve výrobcích z ovoce a zeleniny.
 (Adéla Kotrlová)

2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vfzph3// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Vývoj a optimalizace metod pro důkaz vybraných druhů ovoce v potravinových výrobcích
 (Katarína Šlosárová)

2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//8hbtpd// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Detekce nedeklarovaných druhů ovoce v potravinových výrobcích pomocí molekulárně-biologických a instrumentálních metod
 (Petra Svobodová)

2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//lhizow// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sušené ovoce – rizika z pohledu nutričního terapeuta
 (Anna Kadlecová)

2018, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/dt35s/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

Použití přírodních barviv pro vybrané výrobky z ovoce
 (Magdaléna SLANICAYOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//z0yjr7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Rizikové látkové složky ovoce a zeleniny a výrobků z nich.
 (Karolína Nováková)

2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3oygpv// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma