Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bez lepkuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
(Eliška Krchovová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/fsnqb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Založenie malého podniku v oblasti gastronómie
(Martina Teremová)2015, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/ng55z/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma
Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením
(Daria Orlova)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12671/vsh_m_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení
(Filip Valíček)2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/wn7cu/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
(Eliška Krchovová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/fsnqb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
(Iegor Remizov)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12660/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr stravovacího zařízení pro cykloturisty
(Barbora KORANDOVÁ)2013, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//kelpi0// | Ekonomika a management / Řízení a ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Aplikace metod finanční analýzy na stravovací zařízení
(Michaela Stibůrková)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/40999 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Úroveň kvality a způsoby nabídky stravovacích zařízení u dálniční sítě České republiky
(Tomáš Vrzal)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10599/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Profil tržního segmentu ubytovacích a stravovacích zařízení – účastníci zdravotních a wellness pobytů
(Miroslava Kondvárová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11871/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma