Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ekologické, polnohospodářství

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
 (Karolína Malá)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//y1sjsl// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma

Personal motives and attitudes of sustainable consumers across various generations toward organic food
 (Elouise Christa Errolat)

2023, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/89119 | International Business / | Práce na příbuzné téma

Organic Food Market as an oportunity for SME
 (Nikola Laňková)

2012, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/t03a8/ | Ekonomika a management / Business Management and Corporate Finance | Práce na příbuzné téma

biopotraviny zdravšie?
 (Lada Brenkusová)

2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/sw7au/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Consumer Perception of Organic Food in Armenia
 (Inessa Avagyan)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/79736 | Mezinárodní ekonomické vztahy / International Business - Central European Business Realities | Práce na příbuzné téma

Biopotraviny v cukrářství
 (Veronika Šlapáková)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/jb3qt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Biopotraviny - trend v gastronomii jako běžná součást životního stylu LOHAS
 (Anna Tejbusová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12482/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Biopotraviny - trend v gastronomii jako běžná součást životního stylu LOHAS
 (Adéla Šímová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12619/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Biopotraviny v cukrářství - informovanost a zájem obyvatel v Jihomoravském kraji
 (Eva Grbavčicová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15100/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma