Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
experience gastronomyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zážitková gastronómia – ojedinelý gastronomický koncept
(Jana Potočková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11869/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv zážitkové gastronomie na výrobu piva
(Ondřej Hruška)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10814/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Trendy v současné gastronomii
(Karolína Beyerová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15331/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Využití trendu zážitkového turismu v gastronomii
(Jana ADRIÁNOVÁ)2008, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//xds728// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Etické problémy príjazdového cestovného ruchu v oblasti gastronómie s prihliadnutím ku kultúrnym odlišnostiam klientov
(Diana Pôbišová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15342/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Le reflet de la gastronomie francaise dans le roman Une gourmandise de Muriel Barbery
(Eliška Syrová)2021, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/let28/ | Specializace v pedagogice / Francouzský jazyk se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení
(Klára Jobová)2022, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/unvej/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma
Kulturthema Essen - Gastronomie im Kanton Graubünden
(Kristýna Roušarová)2021, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//jmt17c// | Filologie / Německý jazyk pro odbornou praxi | Práce na příbuzné téma
Analýza pohárov využívaných v súčasnej nápojovej gastronómii
(Anna Cimbaľáková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11884/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu
(Karina Zaitseva)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/fa0xd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma