Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

experience gastronomy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Zážitková gastronómia – ojedinelý gastronomický koncept
 (Jana Potočková)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11869/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vliv zážitkové gastronomie na výrobu piva
 (Ondřej Hruška)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10814/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Trendy v současné gastronomii
 (Karolína Beyerová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15331/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využití trendu zážitkového turismu v gastronomii
 (Jana ADRIÁNOVÁ)

2008, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//xds728// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Etické problémy príjazdového cestovného ruchu v oblasti gastronómie s prihliadnutím ku kultúrnym odlišnostiam klientov
 (Diana Pôbišová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15342/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Le reflet de la gastronomie francaise dans le roman Une gourmandise de Muriel Barbery
 (Eliška Syrová)

2021, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/let28/ | Specializace v pedagogice / Francouzský jazyk se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení
 (Klára Jobová)

2022, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/unvej/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Kulturthema Essen - Gastronomie im Kanton Graubünden
 (Kristýna Roušarová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//jmt17c// | Filologie / Německý jazyk pro odbornou praxi | Práce na příbuzné téma

Analýza pohárov využívaných v súčasnej nápojovej gastronómii
 (Anna Cimbaľáková)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11884/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu
 (Karina Zaitseva)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/fa0xd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)