Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nutriční hodnotaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Faktory ovlivňující senzorické vlastnosti vajec
(Simona Fraňková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vkc0ch// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv doby zrání na senzorické vlastnosti hovězího masa
(Matěj KOŘÁN)2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//s53d9c// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota vybraných masných výrobků
(Jana Hajduchová)2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/nqepu/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota larev potemníka moučného jako nové potraviny a krmiva
(Aneta Slavíková)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8lh2id// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota stravy v zařízeních s pečovatelskou službou
(Monika KOHOUTOVÁ)2021, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//5w1vz5// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Hodnota vybraného škůdce ze skupiny Aphididae a intragildové kořisti jako potravy pro pavouky druhu Philodromus cespitum
(Martin Uhrinec)2020, Bakalářská práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o0aizv// | Lesnictví / | Práce na příbuzné téma
NUTRIČNÍ HODNOTA PEPŘE ČERNÉHO A BÍLÉHO
(Patrik Toman)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oyu2v1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Údržnost a nutriční hodnota rýže
(Lukáš Snopek)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4ci20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota alternativy celodenních diet s variabilně striktním omezením lepku a její dietologické hodnocení
(Tereza Pešatová)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//fg8e5x// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota celodenních diet pro běžnou populaci
(Markéta Růžičková)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//17g0p3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma