Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nutriční hodnota

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Faktory ovlivňující senzorické vlastnosti vajec
 (Simona Fraňková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vkc0ch// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv doby zrání na senzorické vlastnosti hovězího masa
 (Matěj KOŘÁN)

2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//s53d9c// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota vybraných masných výrobků
 (Jana Hajduchová)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/nqepu/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota larev potemníka moučného jako nové potraviny a krmiva
 (Aneta Slavíková)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8lh2id// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota stravy v zařízeních s pečovatelskou službou
 (Monika KOHOUTOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//5w1vz5// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Hodnota vybraného škůdce ze skupiny Aphididae a intragildové kořisti jako potravy pro pavouky druhu Philodromus cespitum
 (Martin Uhrinec)

2020, Bakalářská práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o0aizv// | Lesnictví / | Práce na příbuzné téma

NUTRIČNÍ HODNOTA PEPŘE ČERNÉHO A BÍLÉHO
 (Patrik Toman)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oyu2v1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Údržnost a nutriční hodnota rýže
 (Lukáš Snopek)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4ci20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota alternativy celodenních diet s variabilně striktním omezením lepku a její dietologické hodnocení
 (Tereza Pešatová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//fg8e5x// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota celodenních diet pro běžnou populaci
 (Markéta Růžičková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//17g0p3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)