Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
podnikanieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Podnikateľský zámer založenia reštaurácie
(Beáta Kocúrová)2021, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/ltf05/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán
(Elena Kremnická)2021, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/wnmfr/ | Podniková ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
A Business Plan for a Student Bar in Kroměříž
(Simona Trnovská)2020, Bakalářská práce, Fakulta humanitních studií / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rnhg7m// | Filologie / Anglický jazyk pro manažerskou praxi | Práce na příbuzné téma
SWOT analýza sociálneho podniku v gastronómii.
(Veronika Belková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14163/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podnikanie vo svete digitálnych médií a obsahu
(David Bauer)2024, Diplomová práce, Vysoká škola NEWTON / NEWTON University Group
• http://theses.cz/id//2wl49g// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Trvalo udržateľné podnikanie a príprava podnikateľského plánu konkrétnej firmy
(Alexandra Tomášová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/83599 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Business Plan for Café-bar "Ave"
(Khashimzhan Arziyev)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/nf91z/ | Ekonomika a management / Business Management and Corporate Finance | Práce na příbuzné téma
Marketingový výzkum pro Stolní tenis a Hravý bar
(Barbora Blechová)2023, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hcbzt/ | Podniková ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Komparace čokolád vyrobených metodou "Bean to Bar"
(Barbora Křížková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/sgb6r/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení - Tapas Bar
(Jan Pavlíček)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/mw679/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma