Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Dálnice

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Vliv epidemie COVID 19 na vybrané gastronomické zařízení
 (Oborná Oborná)

2022, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/vvjnp/ | Cestovní ruch a turismus / | Práce na příbuzné téma

Vytvoření podnikatelského plánu pro gastronomické zařízení
 (Tomáš Junek)

2023, Bakalářská práce, Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty) / České vysoké učení technické v Praze

http://theses.cz/id/w6ttwz/ | Podniková ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Gastronomické služby v lázeňském městě
 (Martin Voldřich)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13329/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Gastronomické služby v nákupních centrech
 (Slobodan Ubović)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13668/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Marketingové strategie mobilní gastronomické provozovny
 (Gabriela Müllerová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12177/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Gastronomické služby v nákupních centrech
 (Tomáš Rys)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/y5iey/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Rozšíření nabídky ve vybraném gastronomickém zařízení
 (Petra Nezvalová)

2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/ksdws/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení košer restaurace
 (Abdelreheem Shamekh)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/rg13p/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
 (Eliška Krchovová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/fsnqb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa
 (Pavel Hoňka)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//12p60y// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)