Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

drůbeží maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Modifikace vlastností polymerů a grafen oxidu iontovými svazky pro senzorické a fotokatalytické aplikace.
 (Josef NOVÁK)

2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//3379pf// | Aplikované nanotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kávových a kávovinových nápojů z hlediska senzorických vlastností a antioxidační aktivity
 (Tereza HONYSZOVÁ)

2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//1n0dcz// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti drůbežího masa a výrobků
 (Silvie Radomská)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n34kyy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita drůbežího masa
 (Kristýna Kabeláčová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//txzvzq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Ovlivnění jakostních parametrů drůbežího masa netradičními krmivy
 (Veronika Voborná)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vf6pzg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost drůbežího masa v závislosti na krmivu
 (Eliška Lexová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//oi9gza// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv různého podílu purpurové pšenice na senzorickou jakost drůbežího masa
 (Ondřej Hrabal)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ogi01w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv hladiny vápníku ve směsi pro brojlery na senzorické vlastnosti masa
 (Lucie Zajdová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xx4njl// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa
 (Diana Mráziková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8zkgu8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv různého podílu purpurové pšenice na senzorickou jakost drůbežího masa
 (Ondřej Hrabal)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ogi01w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)