Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mléko

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Senzorická analýza rostlinného produktu
 (Denisa Leváková)

2016, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/117992 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Hodnocení senzorické jakosti mléčných produktů instrumentální a senzorickou analýzou
 (Veronika BLÁHOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//fier25// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost jogurtů v závislosti na různém složení ovocného podílu
 (Tereza BOHDALOVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//00fokq// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma

Senzorická přijatelnost jogurtů s přídavkem vedlejších produktů potravinářského a zemědělského sektoru
 (Michaela Plutová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//trk50p// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Hodnocení organoleptických vlastností u vybraných mléčných produktů pomocí instrumentální a senzorické analýzy
 (Veronika BLÁHOVÁ)

2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//dvdxee// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení a přijatelnost mlékárenských výrobků s náhradou mléčného tuku
 (Kristýna DOUBRAVOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//s8r5t9// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost jogurtů v závislosti na různém složení ovocného podílu
 (Tereza BOHDALOVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//00fokq// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma

Projekt Ovoce, zelenina a mléko do škol na 1. stupni základních škol
 (Veronika Srncová)

2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/p1a65/ | Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma

Program Ovoce, zelenina a mléko do škol na prvním stupni základní školy
 (Lucie Petruchová)

2021, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/m19lk/ | Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma

Mléko a alternativy mléka ve výživě lidí
 (Lada Nohacova)

2021, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT

http://theses.cz/id//8npvqf// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)