Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ovoce

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Stanovení vybraných antioxidantů (kyselina askorbová, kyselina močová) v seminální plazmě
 (Petra Drábková)

2011, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//6tsohl// | Speciální chemicko-biologické obory / Analýza biologických materiálů | Práce na příbuzné téma

Kyselina askorbová a její role v reakcích rostlin na stres
 (Martina Malinová)

2009, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/fwl6y/ | Chemie / Biologie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Amperometrické stanovení kyseliny askorbové
 (Martina Šišková)

2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/qim6b/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Charakterizace elektrochemického point-of-care biosenzoru pro detekci modelového analytu kyseliny askorbové
 (Vendula Szmucová)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ccn1x/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
 (Adéla Samiecová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4ku59f// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení vybraných biologicky aktivních látek ve šťávách z exotického ovoce
 (Klára Jégrová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jus9go// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce
 (Matěj Mach)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pm4c3p// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Vlastnosti ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
 (Jan Vlach)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//whrp53// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
 (Aneta Zemánková)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ke9ecr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Zdravotní aspekty konzumace ovoce a ovocných šťáv
 (Nicole Stašková)

2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//duomuf// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma