Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

probiotické, mikroorganismy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
 (Klára Janíková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fruzjk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Fermentované masné výrobky jako potenciální zdroj Encephalitozoon cuniculi
 (Tereza VECKOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//d516dn// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa.
 (Lucie KOSTŘICOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hhwf0y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik
 (Radek HOLÍK)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//grdg50// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Probiotické mikroorganismy v masné výrobě
 (Kateřina Zelinková)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ci5gh9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Elementární analýza sýrů s bílou plísní na povrchu
 (Alžbeta Pavlechová)

2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//wm8bjp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přípravy vzorku na elektrochemické stanovení ergosterolu s využitím vybraných elektrod
 (Pavlína Strnadová)

2023, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//1mayyw// | Bioanalytická laboratorní diagnostika ve zdravotnictví / | Práce na příbuzné téma

Změny proteinů v průběhu zrání měkkých sýrů s plísní na povrchu
 (Martina BEJBLOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5zp3cx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení vybraných druhů sýrů s plísní na povrchu
 (Radka BLECHOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ruhvqm// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu.
 (Zdeňka FOLTÝNOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p0qj1d// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)