Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
HodyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Návrh gastronomické akce pro cizince v restauraci NaSkok
(Kateryna Siednieva)2019, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/n7bh5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
GASTRONOMICKÉ AKCE – PODPORA PRODEJE VE VYBRANÉ FIRMĚ
(Lucie Blažková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//4rgjnz// | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Organizování a zajišťování gastronomických akcí
(Milan Jura)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/php6m/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Potenciál gastronomických akcí v České republice
(Klára Coufalová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/79284 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
HODOVÁ GASTRONOMIE
(Jan Mattuš)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/myajkh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic
(Eliška Beránková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/stjpm/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Organizovanie, príprava a realizácia spoločenských gastronomických akcií
(Bettina Asztalos)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/pyq0u/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Návrh gastronomické akce pro cizince v restauraci NaSkok
(Kateryna Siednieva)2019, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/n7bh5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Využití menu engineeringu v gastronomii
(Barbara Hladíková)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11322/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
(Eva Roupcova)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15322/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma