Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Hody

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Návrh gastronomické akce pro cizince v restauraci NaSkok
 (Kateryna Siednieva)

2019, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/n7bh5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

GASTRONOMICKÉ AKCE – PODPORA PRODEJE VE VYBRANÉ FIRMĚ
 (Lucie Blažková)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id//4rgjnz// | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Organizování a zajišťování gastronomických akcí
 (Milan Jura)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/php6m/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Potenciál gastronomických akcí v České republice
 (Klára Coufalová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/79284 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

HODOVÁ GASTRONOMIE
 (Jan Mattuš)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/myajkh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic
 (Eliška Beránková)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/stjpm/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Organizovanie, príprava a realizácia spoločenských gastronomických akcií
 (Bettina Asztalos)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/pyq0u/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Návrh gastronomické akce pro cizince v restauraci NaSkok
 (Kateryna Siednieva)

2019, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/n7bh5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využití menu engineeringu v gastronomii
 (Barbara Hladíková)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11322/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
 (Eva Roupcova)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15322/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)