Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Nové trendy v kulturním turismu se zaměřením na kulinářský turismus v Praze
 (Markéta Musilová)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/70527 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma

Specifické typy cestovního ruchu - gastroturistika a kulinářský turismus
 (Veronika KISTANOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//fqii4n// | Ekonomika a management / Management obchodních činností | Práce na příbuzné téma

Gastronomie jako součást kulturního turismu
 (Rebeka Maria Kasapidu)

2020, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/i6n2v/ | Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Management v kultuře | Práce na příbuzné téma

Místní potraviny a gastronomické tradice jako nástroj podpory regionální ekonomiky
 (Anna Bláhová)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/39681 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma

Phenomenon of Vietnamese Gastronomy in Prague
 (Nadezhda Novichkova)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/c29ol/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Crisis Management in Hospitality, Gastronomy and Tourism
 (Sebastian Zahradník)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/jxmco/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Sustainability in the hospitality and gastronomy industry
 (Nela Juhásová)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/dx3dn/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Migration of spices and their integration in national gastronomy
 (Nikita Fomin)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/yrg8m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Menu engineering and its use in gastronomy
 (Zdeněk Juráň)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/lkirg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)