Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Hygiena

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Epidemiologicky rizikové potraviny: domácí versus kupované
 (Simone Raidová)

2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/le806/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Výživa a bezpečnost potravin v těhotenství
 (Veronika Krejčová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ts7r7v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR
 (Kateřina KOPLOVÁ)

2022, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//ths76f// | Ochrana a podpora veřejného zdraví / | Práce na příbuzné téma

Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR
 (Kateřina KOPLOVÁ)

2023, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//uwz1eb// | Ochrana a podpora veřejného zdraví / | Práce na příbuzné téma

Kuchyně - mikrobiální bomba
 (Pavla Perglová)

2013, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/amy2e/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Hygiena v kuchyních gastronomických provozů
 (Martina Čiháková)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/oyjgm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech
 (Martina Táborská)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11213/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Komparace fast food a front cookingu
 (Tomáš Kalina)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11370/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Současné trendy ve zprostředkování obsahu archivů mediálního umění. Návrh strategie pro Vašulka Kitchen Brno
 (Tamara Pavlechová)

2021, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/kg82g/ | Management v kultuře / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)