Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
HygienaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Epidemiologicky rizikové potraviny: domácí versus kupované
(Simone Raidová)2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/le806/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Výživa a bezpečnost potravin v těhotenství
(Veronika Krejčová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ts7r7v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR
(Kateřina KOPLOVÁ)2022, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//ths76f// | Ochrana a podpora veřejného zdraví / | Práce na příbuzné téma
Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR
(Kateřina KOPLOVÁ)2023, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//uwz1eb// | Ochrana a podpora veřejného zdraví / | Práce na příbuzné téma
Kuchyně - mikrobiální bomba
(Pavla Perglová)2013, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/amy2e/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Hygiena v kuchyních gastronomických provozů
(Martina Čiháková)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/oyjgm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech
(Martina Táborská)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11213/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace fast food a front cookingu
(Tomáš Kalina)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11370/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Současné trendy ve zprostředkování obsahu archivů mediálního umění. Návrh strategie pro Vašulka Kitchen Brno
(Tamara Pavlechová)2021, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kg82g/ | Management v kultuře / | Práce na příbuzné téma
Analysis of the impact of government regulations in relation to COVID-19 on business in the gastronomy industry (from the perspective of a supplier of professional kitchen solutions).
(Tomáš Kubata)2023, Bakalářská práce, CEVRO Institut
• https://is.vsci.cz/th/c53mz/ | Economics, Business, Politics / | Práce na příbuzné téma