Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

quark

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv vlákniny na senzorickou jakost tvarohů a tvarohových výrobků
 (Michaela Hrdličková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//py3ezn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologické parametry tvarohu a jejich změny v průběhu skladování
 (Anna Jiránková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hm8gd6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Přídavek vybraných hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti roztíratelných tvarohových sýrů
 (Veronika Halamková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kuwe5z// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv Furcellaranu na konzistenci roztíratelných tvarohových sýrů
 (Markéta Suchánková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xx68zg// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby ve vztahu ke kvalitě tvarohových krémů
 (Michaela Hrdličková)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//u1cqxn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Produkce biogenních aminů mikroorganizmy izolovanými během procesu výroby tvarohů
 (Vlasta Flíčková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bbiryj// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma