Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
provozovna spolecneho stravovaniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možná rizika v provozovnách společného stravování a jejich prevence
(Adam HOFHANSL)2022, Diplomová práce, Lékařská fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//a6nezf// | Veřejné zdravotnictví / | Práce na příbuzné téma
Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách
(Magdaléna Veselá)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/l2uuv/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Služby veřejného stravování v praxi
(Kateřina Potůčková)2014, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xu3za7// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma
Problematika dodávek zemědělských produktů do vybraných provozoven účelového stravování
(David ŠMÍD)2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ryu4wp// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Kladno:obce a města od B-J)
(David Moder)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12783/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace závodního stravování ve výrobních závodech v rámci TATRA TRUCKS a.s.
(Tereza Procházková)2014, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/105964 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Stravování studentů středních škol
(Martin Brůha)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8777/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Nejčastěji zjišťované závady v zařízeních společného stravování na území Moravskoslezského kraje v roce 2006
(Blanka ŠKRACHOVÁ)2008, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//io286e// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování
(Jaroslav MOČIGEMBA)2009, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//sj8zfv// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Charakteristika gastronomických provozoven ve Středočeském kraji
(Jana Šílená)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7799/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma