Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Motivace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Gastronomické eventy - analýza návštěvnosti
 (Aneta Krajíčková)

2017, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/b1lmc/ | Hospodářská politika a správa / Regionální rozvoj a správa | Práce na příbuzné téma

Gastronomické eventy - analýza návštěvnosti
 (Aneta Krajíčková)

2017, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/b1lmc/ | Hospodářská politika a správa / Regionální rozvoj a správa | Práce na příbuzné téma

Gastronomické eventy - analýza návštěvnosti
 (Aneta Krajíčková)

2017, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/b1lmc/ | Hospodářská politika a správa / Regionální rozvoj a správa | Práce na příbuzné téma

PROBLEMATIKA FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENTU V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM
 (Martin Barák)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/w4m26z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma

Fast food v České republice – sociální, kulturní a ekonomické aspekty
 (Zuzana Chreňová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11935/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Raw Food
 (Veronika Zahradník Ďurišová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/vk4kj/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
 (Michaela Kašparová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/pfha4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Slow food a jeho perspektiva v ČR
 (Jakub Cimrman)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8498/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Slow food na Slovensku a v zahraničí ako súčasť modernej gastronómie.
 (Tomáš Parák)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13401/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Bio Food so zameraním na implementáciu v hotelierstve v Českej republike
 (Natália Vargová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13082/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)