Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antioxidantyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Významné antioxidanty a antioxidační aktivita v různě zbarvených hlízách odrůd brambor
(Sebastian Holaza)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//111rgl// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Významné antioxidanty a antioxidační aktivita ve vybraných druzích obilovin
(Martin Liška)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9tlbwg// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Aktivita antioxidantů u vybraných druhů řas za působení abiotického stresu
(Adam Slavík)2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/h58cu/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita vybraných antioxidantů pro oxidačně zasychající nátěrové hmoty.
(Radek Janecký)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//5n32b2// | Chemie a technologie materiálů / Organické povlaky a nátěrové hmoty | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita nápoje Kombucha z různých druhů čajů
(Karina Prikhodko)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wruxfm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Rostlinné antioxidanty jako alternativa pro prodloužení trvanlivosti masných výrobků
(Kateřina Havlová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cqrn1v// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita vybraných druhů kdoulí
(Magdaléna ZAVADILOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jtm2ye// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Změny bioaktivních látek u kdoulí v průběhu skladování
(Nikola Durkačová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bttzar// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma