Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

víno

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Stanovení kofeinu a senzoricky aktivních sloučenin ve výběrové kávě
 (Vojtěch FORMÁNEK)

2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//uopcrq// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma

Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
 (Lukáš Snopek)

2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzoricky a biologicky aktivní sirné sloučeniny cibule kuchyňské (\kur{Allium cepa} L.)
 (Iveta ŠTEFANOVÁ)

2018, Disertační práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//jc6xo9// | Chemie / Zemědělská chemie | Práce na příbuzné téma

Senzoricky aktivní sloučeniny houževnatce jedlého
 (Iveta ŠTEFANOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//8l8gzw// | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
 (Lukáš Snopek)

2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma