Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
obalKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv typu zrajícího obalu na změny vybraných ukazatelů přírodního sýra holandského typu
(Martina Špunarová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sy8pcn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Hydrokoloidy jako zrací obaly přírodních sýrů
(Lenka PERNICKÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g6h0kh// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv použitého obalu na zrání tvrdých sýrů
(Marie Řezníčková)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oeiqhc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma