Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hovězí masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa
(Tereza Novotná)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4c5lj4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu tepelné úpravy na hmotnostní ztráty a senzorickou jakost masa.
(Ivana NAVRÁTILOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t7xghi// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vliv tepelné úpravy a přídatných látek na hmotnostní ztráty masa
(Zuzana ŠEVČÍKOVÁ)2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tvlnaq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hmotnostní ztráty masa vlivem tepelné úpravy.
(Milena HLÁSNÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//eawjcg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa
(Pavel Hoňka)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//12p60y// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma