Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

hovězí maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa
 (Tereza Novotná)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4c5lj4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu tepelné úpravy na hmotnostní ztráty a senzorickou jakost masa.
 (Ivana NAVRÁTILOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//t7xghi// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Vliv tepelné úpravy a přídatných látek na hmotnostní ztráty masa
 (Zuzana ŠEVČÍKOVÁ)

2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tvlnaq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Hmotnostní ztráty masa vlivem tepelné úpravy.
 (Milena HLÁSNÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//eawjcg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa
 (Pavel Hoňka)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//12p60y// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma