Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vitamín C

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Doplňky stravy a suplementace jódem souboru 11-12letých dětí v České republice
 (Monika HALÁSZOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ydrw9j// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Enkapsulace jako nástroj pro zpracování funkčních potravin
 (Karel Bauer)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9o1dc1// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Enkapsulace kurkuminu v koloidních disperzích
 (Markéta Tillerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qsfn7p// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Enkapsulace silic a jejich využití v obalech při skladování rychle se kazících potravin
 (Kateřina Novotná)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//z9ycce// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Testování dlouhodobé stability tištěných teplotních senzorů
 (Tadeáš PECH)

2019, Diplomová práce, Fakulta elektrotechnická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//ef50zl// | Elektrotechnika a informatika / Komerční elektrotechnika | Práce na příbuzné téma

Enkapsulace vitamínu C
 (Romana Burešová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ibqrj8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti lyofilizace a enkapsulace probiotických kultur
 (Barbora Faitová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//orxr1a// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vitamin C z pohledu nutričního terapeuta
 (Adriana Navrátilová)

2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/xkwey/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Změny obsahu vitaminu C v ve vybraných plodinách vlivem tepelných úprav.
 (Karolína Nováková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ygbzua// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vitamín C v potravinách
 (Iveta Królikowská)

2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//lttdtg// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)