Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vitamín CKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Doplňky stravy a suplementace jódem souboru 11-12letých dětí v České republice
(Monika HALÁSZOVÁ)2014, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ydrw9j// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Enkapsulace jako nástroj pro zpracování funkčních potravin
(Karel Bauer)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9o1dc1// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Enkapsulace kurkuminu v koloidních disperzích
(Markéta Tillerová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qsfn7p// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Enkapsulace silic a jejich využití v obalech při skladování rychle se kazících potravin
(Kateřina Novotná)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//z9ycce// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Testování dlouhodobé stability tištěných teplotních senzorů
(Tadeáš PECH)2019, Diplomová práce, Fakulta elektrotechnická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//ef50zl// | Elektrotechnika a informatika / Komerční elektrotechnika | Práce na příbuzné téma
Enkapsulace vitamínu C
(Romana Burešová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ibqrj8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti lyofilizace a enkapsulace probiotických kultur
(Barbora Faitová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//orxr1a// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vitamin C z pohledu nutričního terapeuta
(Adriana Navrátilová)2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xkwey/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Změny obsahu vitaminu C v ve vybraných plodinách vlivem tepelných úprav.
(Karolína Nováková)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ygbzua// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vitamín C v potravinách
(Iveta Królikowská)2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//lttdtg// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma