Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pseudocereálieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidační aktivita potravinového doplňku Chlorella
(Barbora HNÍZDOVÁ)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//2nh5kj// | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných analytických charakteristik a antioxidační aktivity medu
(Eva Volaříková)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//moalh0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení vybraných analytických parametrů a biologicky aktivních látek výrobků z pseudocereálií
(Dagmar Válková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//snsnrx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma