Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

bread

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Glass Bread
 (Anna KLINKÁČKOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Fakulta umění a designu / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//db9cqm// | Výtvarná umění / Design - ateliér Sklo | Práce na příbuzné téma

The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products
 (Remziye Köpük)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//fj9ah5// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Bread baking simulation to optimize energy consumption
 (Teymur Gasimov)

2023, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//0zoulv// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Near-Eastern Tannurs Now & Then: A Close-Up View of Bread Ovens with Respect to the Archaeological Evidence and Selected Ethnographical Examples
 (Lenka Tkáčová)

2013, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/r8eat/ | Historické vědy / Pravěká archeologie Předního Východu | Práce na příbuzné téma

Mapping and identification of flowering time genes in bread wheat (Triticum aestivum L.)
 (Zuzana IVANIČOVÁ)

2017, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//1s8bfw// | Biologie / Botanika | Práce na příbuzné téma

Brotkultur in Tschechien und in Deutschland
 (Marie MÁJOVÁ)

2019, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//8u5euc// | Filologie / Němčina ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma

Proces výroby rímskeho chleba na základe reliéfu z hrobky Marca Vergilia Eurysaca
 (Barbora Ruffíni)

2016, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ifaps/ | Historické vědy / Klasická archeologie | Práce na příbuzné téma

Jaký je náš chléb vezdejší aneb mykologické aspekty chleba
 (Martina Dudášová)

2010, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/l0wsw/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy | Práce na příbuzné téma

Kdo peče pecen? Zkoumání souvislosti mezi domácím pečením chleba z kvásku a environmentálně příznivým způsobem života
 (Barbora Valešová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/gsgcn/ | Mediální a komunikační studia / Environmentální studia | Práce na příbuzné téma

Vliv technologie výroby na mikrobiologickou jakost chleba
 (Helena Valentová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cqjgww// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)