Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sourdough bread

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Kdo peče pecen? Zkoumání souvislosti mezi domácím pečením chleba z kvásku a environmentálně příznivým způsobem života
 (Barbora Valešová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/gsgcn/ | Mediální a komunikační studia / Environmentální studia | Práce na příbuzné téma

Brotkultur in Tschechien und in Deutschland
 (Marie MÁJOVÁ)

2019, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//8u5euc// | Filologie / Němčina ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma

Antifungální aktivita laktobacilů chlebových kvasů
 (Tereza Nováková)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//n41dcv// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv modelového pšeničného kvasu na strukturu střídy a údržnost pokusného pečiva
 (Anna Urešová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//0s1cri// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv pšeničného kvasu na senzorické vlastnosti a trvanlivost pokusného pečiva
 (Anna Urešová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//of6yo5// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma