Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Karotenoidy v potravinách - biochemie karotenoidů, výskyt v potravinách, možnosti stanovení
(Lucie Šilhová)2010, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//km6hvb// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Estery karotenoidů v potravinách a potravinových doplňcích
(Anna MICHALČÍKOVÁ)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//hlzkry// | Biologie / Biomedicínská laboratorní technika | Práce na příbuzné téma
Monitoring karotenoidů v potravinách
(Veronika Hynštová)2017, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//76wjvb// | Chemie / Zemědělská chemie | Práce na příbuzné téma
Strategie stanovení karotenoidů a jejich forem v potravinách, krmivech a doplňcích stravy
(Kamila Mimrová)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//cwnxjj// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Charakteristika lipofilních barviv s antioxidačními účinky v potravinách
(Jitka Gajárková)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3cg3r0// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti stanovení karotenoidů v potravinách
(Jitka BŘEZNICKÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//n2s1lk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zdroje vitaminu A v potravinách a potravinových doplňcích v ČR
(Jakub LHOTA)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x4i8vv// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Přírodní barviva a jejich aplikace v potravinách
(Michaela Výletová)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qmn4ij// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Vývoj a validace metody stanovení karotenoidů v čerstvé a zpracované zelenině
(Marie Jouklová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//aopiou// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Karotenoidy v potravinách - biochemie karotenoidů, výskyt v potravinách, možnosti stanovení
(Lucie Šilhová)2010, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//km6hvb// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma