Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ječmen

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Ječný kvasný chléb
 (Lenka KŘÁPKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cgv7a9/Jen_kvasn_chlb-_kompletn_prce.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Úprava technologie přípravy kvasů a vedení těst u bezlepkových pekárenských výrobků
 (Magdalena Petrová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tagw46// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vazba mezi postupem při vedení kvasu a kvalitou pečiva
 (Lucie Ďoubalová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1oemqg// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvasy pro výrobu ovocných pálenek
 (Michala Sedláčková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kjoo9d// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Aktivita pekařského kvasu
 (Daniela Šindelářová)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//p352lh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Příprava kvasů pro výrobu pálenek v domácích podmínkách
 (Lucie Žilková)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//d2iwvr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Optimalizace vybraných parametrů kvasů ze speciálních bezlepkových mouk
 (Michaela Sadílková)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ibjr5f// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Reologické charakteristiky pokusných kvasů a těst z vybraných speciálních mouk a jejich směsí
 (Eliška Bělíková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vtlz7u// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv pšeničného kvasu na senzorické vlastnosti a trvanlivost pokusného pečiva
 (Anna Urešová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//of6yo5// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma