Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nacl

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
 (Simona Kahlichová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5pui2b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Možnosti náhrady NaCl ve sterilovaných kuřecích játrových paštikách
 (Michaela Smolková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bchupp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání účinnosti profylaktických a léčebných koupelí NaCl a kys. peroctové
 (Jan JANÍK)

2022, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//j2nid0// | Zemědělská specializace / Rybářství a ochrana vod | Práce na příbuzné téma

Malonan a jantaran jako potenciální inhibitory koroze hořčíkové slitiny AZ31 v 0,9% NaCl
 (Karolína Tkáčová)

2024, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//rv1pcg// | Chemie a technologie materiálů / | Práce na příbuzné téma

Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích
 (Pavel Kaloda)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yl82bm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky
 (Lada Lukšíčková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a4mhgb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv koncentrace NaCl na kvalitu odlitku trasologické stopy ve sněhu
 (Pavel Gažák)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//6qer35// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti masných výrobků
 (Alena Doležalová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//48jicb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu NaCl v sýrech holandského typu na dekarboxylázovou aktivitu vybraných mikroorganizmů
 (Kateřina Soukupová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0afv2f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah NaCl u hypertoniků v ordinaci praktického lékaře
 (Matěj JANOUŠEK)

2015, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//iksxx9// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)