Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Čokoláda

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
 (Veronika Svejkovská)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Čokolády se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných látek.
 (Karolína Nováková)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z0ydbu// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Spotřebitelské chování při nákupu čokolády
 (Ivana Vojtíšková)

2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//r601s5// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma

Uplatnění čokolády v potravinářských výrobách
 (Simona Kahlichová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dobou4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády
 (Jana Hofmanová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//j4kl1w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv použitých kakaových bobů lišících se odrůdou a zemí původu na vlastnosti čokolády
 (Hana Svobodová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//u70ydq// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv marketingu na sociálních sítích na generaci mladších mileniálů
 (Pavla Nedbalová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/78743 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma

Vliv teploty na tokové chování čokolády
 (Václav Bureš)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mfpure// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv složení na vybrané vlastnosti čokolády
 (Kristýna Hósová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//n58hkj// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv země původu značek na nákupní rozhodování spotřebitele se zaměřením na čokoládový segment
 (Nikola Spurná)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/79179 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)