Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

čokoláda

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Nutričně cenné látky hrachu a jejich změny při zpracování
 (Kristýna Stávková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//24skeb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nutričně cenné látky v pekařských výrobcích
 (Markéta Stará)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kf3y0g// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti zvýšení obsahu nutričně cenných látek a vlákniny v pekárenských výrobcích
 (Barbora Fiedorová)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rkgpnu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Speciální čokoládové cukrovinky a problematika jejich výroby
 (Veronika Bednaříková)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mlewb5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Čokoládové cukrovinky a jejich specifické vlastnosti
 (Agáta Uchytilová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pjy7jd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza vlivu vybraných faktorů na hodnocení senzorických vlastností čokolád
 (Nikola Neuwirthová)

2023, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/149708 | Marketing a obchod / | Práce na příbuzné téma

Čokoláda jako zdroj významných látek pro zdraví člověka
 (Kateřina Eflerová)

2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//t48rp2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma