Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
čokoládaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutričně cenné látky hrachu a jejich změny při zpracování
(Kristýna Stávková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//24skeb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nutričně cenné látky v pekařských výrobcích
(Markéta Stará)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kf3y0g// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti zvýšení obsahu nutričně cenných látek a vlákniny v pekárenských výrobcích
(Barbora Fiedorová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rkgpnu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Speciální čokoládové cukrovinky a problematika jejich výroby
(Veronika Bednaříková)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mlewb5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Čokoládové cukrovinky a jejich specifické vlastnosti
(Agáta Uchytilová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pjy7jd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza vlivu vybraných faktorů na hodnocení senzorických vlastností čokolád
(Nikola Neuwirthová)2023, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/149708 | Marketing a obchod / | Práce na příbuzné téma
Čokoláda jako zdroj významných látek pro zdraví člověka
(Kateřina Eflerová)2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//t48rp2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma