Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Senzorická analýza

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv použitých sladidel na senzorické vlastnosti džemů z vybraných druhů ovoce
 (Pavel PIHLÍK)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//v9osa5// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma

Sladidla (přírodní i umělá) používaná v potravinářském průmyslu
 (Pavel PIHLÍK)

2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//hl2d75// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma