Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

rebaudiosid a

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly
 (Nela KÜFFNEROVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//absilw// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma

Využití steviosidů a rebaudiosidů v potravinářském průmyslu v České repbulice a v Evropské unii
 (Radek PRAYER)

2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//80vtle// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Technologie pěstování a hnojení Stévie sladké (Stevia rebaudiana) a její využití
 (Lenka KÁBELOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ylz48r// | Zemědělství / | Práce na příbuzné téma

Vliv použitých sladidel na senzorické vlastnosti nápojů z vybraných druhů ovoce
 (Radek PRAYER)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//6ejfqw// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Analýza významných bioaktivních látek ve stévii sladké
 (Dana Krejčová)

2012, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//swjk24// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma