Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sacharinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Izotachoforetické stanovení umělých sladidel
(Michaela Bahelková)2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/tkxnw/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení nealkoholických piv v závislosti na technologii výroby
(Markéta BRABCOVÁ)2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//f8n7kd// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Sladidla (přírodní i umělá) používaná v potravinářském průmyslu
(Pavel PIHLÍK)2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//hl2d75// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma
Chuťové látky v potravinářském průmyslu
(Nikola Vrtalová)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//aa5dha// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Umělá sladidla v potravinách
(Libor Matouš)2014, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/u5qey/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby | Práce na příbuzné téma