Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Volné radikály

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Eminent Role of Electron Paramagnetic Resonance for the Analysis of Spin Systems in Modern Low-Dimensional Materials
 (Zdeněk BAĎURA)

2023, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//s7db0m// | Fyzika / Aplikovaná fyzika | Práce na příbuzné téma

Detection of carbon-centered radicals in heart mitochondria using electron paramagnetic resonance spectroscopy
 (Vendula PACULOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//2028sg// | Fyzika / Biofyzika | Práce na příbuzné téma

Aktivita antioxidantů u vybraných druhů řas za působení abiotického stresu
 (Adam Slavík)

2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/h58cu/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita potravinového doplňku Chlorella
 (Barbora HNÍZDOVÁ)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//2nh5kj// | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita u vybraných druhů volně rostoucích jedlých hub
 (Marcela Hádrová)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xh8oly// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita papriky a pepře
 (Pavla DŘÍMALOVÁ)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nziivc// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Polyfenolický profil a antioxidační aktivita netradičních müsli směsí
 (Barbora Savarová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h5wse8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita zeleného ječmene
 (Veronika LORENCOVÁ)

2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//tkgspb// | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita fenolických látek
 (Petra Švestková)

2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4qm2bg// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma