Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
volné radikályKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Detekce volných radikálů v biologických vzorcích pomocí EPR spektroskopie
(Zuzana Vaňharová Lundová)2012, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//8ndwr7// | Speciální chemicko-biologické obory / Analýza biologických materiálů | Práce na příbuzné téma
Stanovení volných radikálů v lidském těle pomocí EPR spektroskopie
(Pavlína Rybová)2012, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//g8niua// | Farmakochemie a medicinální materiály / | Práce na příbuzné téma
Detekce volných radikálů v biologických vzorcích pomocí EPR spektroskopie
(Zuzana Vaňharová Lundová)2012, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//8ndwr7// | Speciální chemicko-biologické obory / Analýza biologických materiálů | Práce na příbuzné téma
Identifikace volných radikálů v oxyceluóze EPR spektroskopií
(Nikola Čapská)2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//wfb12c// | Farmakochemie a medicinální materiály / | Práce na příbuzné téma
Antioxidanty ve vybraných odrůdách hrušní
(Barbora Havlíčková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hnf5yy// | Zemědělské inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Antioxidanty v plodech rakytníku řešetlákového a jeho produktech
(Lenka Říhová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//c8zixd// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Volné radikály a antioxidanty v reprodukční fyziologii zvířat
(Nina MOKRÁČKOVÁ)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//791mg8// | Biologie / Biologie a ekologie | Práce na příbuzné téma
Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
(Terezie Husarová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Přirozené antioxidanty v potravinách jako prevence oxidativního stresu v organismu
(Natálie Kaserová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ogswvt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Primární antioxidanty v hroznech révy vinné
(Oldřich Šipka)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n52yzp// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma