Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

bezpečnosť potravín

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Dietární expozice české populace: Vývoj a validace metod
 (Marek Súkeník)

2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/zsm7r/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Monitoring procesních kontaminantů při tepelných úpravách potravin
 (Lucie Chytilová)

2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//70hi7g// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Odstranění kontaminantů z vody sorpcí na organických odpadech
 (Josef Hrubý)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//zaqcc8// | Ekologie a ochrana životního prostředí / Management ochrany životního prostředí | Práce na příbuzné téma