Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bezpečnosť potravínKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Dietární expozice české populace: Vývoj a validace metod
(Marek Súkeník)2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/zsm7r/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Monitoring procesních kontaminantů při tepelných úpravách potravin
(Lucie Chytilová)2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//70hi7g// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Odstranění kontaminantů z vody sorpcí na organických odpadech
(Josef Hrubý)2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//zaqcc8// | Ekologie a ochrana životního prostředí / Management ochrany životního prostředí | Práce na příbuzné téma