Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

syrovátka

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Možnosti fermentace syrovátky pomocí kvasinek Kluyveromyces lactis
 (Petra Válková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//owo8vb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití kvasinek rodu Kluyveromyces při fermentaci syrovátky
 (Lukáš Čeman)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ysucl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Využití kvasinek Kluyveromyces marxianus při fermentaci syrovátky
 (Kateřina Havlíčková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//28rtuk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti fermentace syrovátky pomocí kvasinek Kluyveromyces lactis
 (Petra Válková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//owo8vb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití kvasinek rodu Kluyveromyces při fermentaci syrovátky
 (Lukáš Čeman)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ysucl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma