Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cider

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv kultivačních podmínek na výrobu fermentovaných syrovátkových nápojů
 (Tereza Fitzianová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//je7h9f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek fermentace na kvalitu ciderů
 (Anita Rejdlová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cfj6sm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti výroby ciderů sekundární fermentací ovocných vín
 (Ondřej Novotný)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kiyvvz// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby ochucených ciderů
 (Jana Jarešová)

2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dwqwb2// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Technologické možnosti výroby ciderů a sladinových kvašených nápojů.
 (Jakub Sojka)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//syx4y6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma