Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

lactic bacteria

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Characterization of exopolysaccharides from selected lactic acid bacteria and bifidobacteria
 (Anastasiia Maliushevska)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//nq9tyh// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Growth of honey bee bacteria in whey-based medium
 (Emma Mattonai)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yppvm8// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma

Citlivost střevních mléčných bakterií k metabolitům sulfát redukujících bakterií
 (Věra Kotrsová)

2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ynth6/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Průmyslové využití mléčných bakterií
 (Věra Kotrsová)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/xymmh/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Bakterie mléčného kvašení v potravinářském průmyslu.
 (Michaela Jurčáková)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ui70t/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství přírodopisu pro základní školy Pedagogické asistentství chemie pro základní školy | Práce na příbuzné téma

Využití chitosanu k inhibici apikulátních kvasinek a mléčných baktérií
 (Pavel Zálešák)

2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tsd76j// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Využití bakterií mléčného kysání s probiotickými účinky ve výrobě čerstvých sýrů
 (Pavla Fialová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//aqrh6o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Charakteristika růstu bakterií mléčného kvašení v rostlinných substrátech
 (Anna Kozáková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//euv9bn// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv biomasy jednobuněčných řas na životaschopnost probiotických bakterií a bakterií mléčného kvašení
 (Karolína Medová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o53s72// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)