Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

organicke kyseliny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Monitoring kyseliny askorbové v ovocných nápojích
 (Barbora Chytilová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kmy8qp// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Sekvenční frakcionace organické hmoty huminové kyseliny izolované z Leonarditu
 (Tomáš Krist)

2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//0trpsf// | Spotřební chemie / | Práce na příbuzné téma

Analytické metody pro stanovení kyseliny jablečné a vinné ve víně
 (Lucie Töröková)

2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0fz5us// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Studium organických konverzních povlaků na bázi kyseliny fytové na hořčíkových slitinách
 (Roman Zbíral)

2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//3ya57t// | Chemie a chemické technologie / | Práce na příbuzné téma

Možnosti stanovení kyseliny citronové a octové metodou HPLC
 (Ivana KRAUSOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//m2jiwn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti detekce kyseliny jablečné a vinné metodou HPLC
 (Kristýna ŠESTÁKOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6fj61w// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Spektroskopická studie organických kyselin a fenolů v ledu
 (Marie Garncarzová)

2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/xikth/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální účinky kyseliny citrónové a octové na vybrané mikroorganizmy izolované z potravin.
 (Alena BANTOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bfb1m6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv kyseliny mléčné na potravinářsky významné mikroorganizmy
 (Martina LUKEŠOVÁ)

2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4evi5q// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování účinků kyseliny sorbové a jejich solí na vybrané mikroorganizmy izolované z potravin
 (Silvie DAŇKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7ladps// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)