Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

food handling

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Metoda Sous vide jako technologie pro dynamickou přípravu potravin
 (David Hlava)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11323/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR
 (Kateřina KOPLOVÁ)

2022, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//ths76f// | Ochrana a podpora veřejného zdraví / | Práce na příbuzné téma

Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR
 (Kateřina KOPLOVÁ)

2023, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//uwz1eb// | Ochrana a podpora veřejného zdraví / | Práce na příbuzné téma

Bariéry a príležitosti efektívneho využitia potravín vyradených v obchodných reťazcoch
 (Rebeka Ebringerová)

2017, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ludau/ | Humanitní environmentalistika / Environmentální studia | Práce na příbuzné téma

Ergonomická analýza nepříznivých pracovních poloh a pohybů operátora při ruční manipulaci s potravinovými výrobky
 (Pavlína Kyšová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta bezpečnostního inženýrství / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/136012 | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost / Bezpečnost práce a procesů | Práce na příbuzné téma

Manipulační dopravník v potravinářském procesu
 (Martin Střípek)

2018, Diplomová práce, Fakulta strojní / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/129500 | Strojní inženýrství / Konstrukční a procesní inženýrství | Práce na příbuzné téma