Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
LactobacillusKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zdravotní risk a zisk geneticky modifikované zlaté rýže
(Kateřina KUČEROVÁ)2020, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//f104dw// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
Bakterie mléčného kvašení: cesta z laboratoře k praktickému uplatnění
(Ivana Pešková)2006, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/msvkb/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma
Využití bakterií rodu Lactobacillus v genetickém inženýrství
(Pavlína STAROSTKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//706eo0// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma