Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

brukvovitá zelenina

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Změny obsahových látek v brukvovité zelenině při různé kulinární úpravě
 (Šárka Kuchyňková)

2007, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mq8jz/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy | Práce na příbuzné téma

Změny obsahových látek v brukvovité zelenině při různé kulinární úpravě
 (Šárka Kuchyňková)

2007, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mq8jz/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy | Práce na příbuzné téma

Změny obsahových látek v brukvovité zelenině při různé kulinární úpravě
 (Šárka Kuchyňková)

2007, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mq8jz/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy | Práce na příbuzné téma

Změny obsahových látek v brukvovité zelenině při různé kulinární úpravě
 (Šárka Kuchyňková)

2007, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mq8jz/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy | Práce na příbuzné téma