Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
brukvovitá zeleninaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny obsahových látek v brukvovité zelenině při různé kulinární úpravě
(Šárka Kuchyňková)2007, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/mq8jz/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy | Práce na příbuzné téma
Změny obsahových látek v brukvovité zelenině při různé kulinární úpravě
(Šárka Kuchyňková)2007, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/mq8jz/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy | Práce na příbuzné téma
Změny obsahových látek v brukvovité zelenině při různé kulinární úpravě
(Šárka Kuchyňková)2007, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/mq8jz/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy | Práce na příbuzné téma
Změny obsahových látek v brukvovité zelenině při různé kulinární úpravě
(Šárka Kuchyňková)2007, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/mq8jz/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy | Práce na příbuzné téma