Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ceska a narodni gastronomie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Národní svátky a tradiční gastronomie jako didaktické téma. Komparativní studie možností Číny, Řecka a ČR s využitím v oborové didaktice obchodu a služeb
 (Lucie Štetinová)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/s336e/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
 (Lucie Brtníčková)

2017, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/c3pcm/ | Filologie / Polský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma

Ekonomické aspekty rozvoje gastronomie jako součásti lokální a regionální kuchyně
 (Petra Kozáková)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/47406 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma

Komparace České republiky a Rakouska z hlediska implementace Satelitního účtu cestovního ruchu na národní a regionální úrovni
 (Miroslava Vožehová)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/5816/vsh_m_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Historicko-etymologická analýza české a ukrajinské kuchyně
 (Michal Hagara)

2015, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ikctc/ | Filologie / Ukrajinský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma

Národní gastronomické produkty, suroviny a s nimi spojené eventy
 (Markéta Parmová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/46014 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
 (Veronika Janečková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB11667 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Fish and Fish Farming as a Part of Czech National Identity
 (Tereza Korejtková)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/t2ppp/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
 (Iveta MAŠKOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3s0w92// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Úloha jídla při utváření představ o zemi (srovnávací studie Ruska a Česka)
 (Elizaveta Evsiukova)

2024, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//7wz10r// | Hospodářská a kulturní studia / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)