Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ceska a narodni gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Národní svátky a tradiční gastronomie jako didaktické téma. Komparativní studie možností Číny, Řecka a ČR s využitím v oborové didaktice obchodu a služeb
(Lucie Štetinová)2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/s336e/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
(Lucie Brtníčková)2017, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/c3pcm/ | Filologie / Polský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Ekonomické aspekty rozvoje gastronomie jako součásti lokální a regionální kuchyně
(Petra Kozáková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/47406 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma
Komparace České republiky a Rakouska z hlediska implementace Satelitního účtu cestovního ruchu na národní a regionální úrovni
(Miroslava Vožehová)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/5816/vsh_m_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Historicko-etymologická analýza české a ukrajinské kuchyně
(Michal Hagara)2015, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ikctc/ | Filologie / Ukrajinský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Národní gastronomické produkty, suroviny a s nimi spojené eventy
(Markéta Parmová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/46014 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
(Veronika Janečková)2019, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB11667 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Fish and Fish Farming as a Part of Czech National Identity
(Tereza Korejtková)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/t2ppp/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
(Iveta MAŠKOVÁ)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3s0w92// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Úloha jídla při utváření představ o zemi (srovnávací studie Ruska a Česka)
(Elizaveta Evsiukova)2024, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7wz10r// | Hospodářská a kulturní studia / | Práce na příbuzné téma